Bingobonusar

Nästan samtliga aktörer på den digitala bingomarkanden erbjuder dig som kund någon form av bonus i dag. Det kan handla om att du får 50 kr att spela för när du registrerar dig på en bingosajt eller att de matchar din första insättning upp till 100 % upp till ett visst belopp. Det skrivs också mycket om dessa bingobonusar och de reklamförs via banners och annat överallt på nätet samt även i TV.

Det kan vara svårt att veta vad olika bonusar egentligen är värda och vilka omsättningskrav som egentligen är kopplade till dem. Omsättningskrav innebär att du måste omsätta bonusen ett visst antal gånger innan du kan plocka ut några pengar. Har du exempelvis fått en registreringsbonus på 50 kr så kanske du måste omsätta detta belopp tre gånger (150 kr) innan du får ta ut någon vinst. Olika sajter har olika omsättningskrav och du ger klokt i att kolla upp och jämföra dem innan du bestämmer dig. Det är egentligen ganska naturligt när man tänker efter. Företagen vill locka med bra bonusvillkor till dig som ny kund, men de måste naturligtvis förhindra att bonus missbrukas. Ett företag som delar ut en massa pengar gratis utan att få igen dem med lite vinst blir inte långvarigt på en så pass konkurrensutsatt marknad som onlinebingon är.

Sammanfattningsvis tycker vi att bingobonusen kan vara ett spännande incitament när du väljer bingosajt, men du bör inte låta det styra ditt val. Andra faktorer som att du trivs, att sajten är lättbegriplig och bra support samt möjligt till social samverkan med andra (bland annat i form av chattrum) är minst lika viktiga. I sammanhanget bör du heller inte glömma bort säkerheten, men lyckligtvis så är den numera bra på alla seriösa bingosajter. Använd gärna registreringsbonusen och testa ett antal olika sajter, så får du en billig möjlighet att se vilken sajt som du trivs bäst med.